Sorteer op
 • Kerstfiguur - Kaars (hanger)
  Kerstfiguur - Kaars (hanger)

  KERSTFIGUUR - KAARS (HANGER)Leuke kleine houten hangers om je kerstboom te versieren. Onze hangers zijn klein, ong. 3 cm, en kunnen gebruikt worden voor kleine kerstboompjes, maar ook als detail in de grote kerstboom.

  De figuren…

  € 0,45
 • Kerstfiguur - Kerstman (hanger)
  Kerstfiguur - Kerstman (hanger)

  KERSTFIGUUR - KERSTMAN (HANGER)Leuke kleine houten hangers om je kerstboom te versieren. Onze hangers zijn klein, ong. 3 cm, en kunnen gebruikt worden voor kleine kerstboompjes, maar ook als detail in de grote kerstboom.

  De…

  € 0,45
 • Kerstfiguur - Sneeuwpop (hanger)
  Kerstfiguur - Sneeuwpop (hanger)

  KERSTFIGUUR - SNEEUWPOP (HANGER)Leuke kleine houten hangers om je kerstboom te versieren. Onze hangers zijn klein, ong. 3 cm, en kunnen gebruikt worden voor kleine kerstboompjes, maar ook als detail in de grote kerstboom.

  De…

  € 0,45
 • Kerstfiguur - Hart (hanger)
  Kerstfiguur - Hart (hanger)

  KERSTFIGUUR - HART (HANGER)Leuke kleine houten hangers om je kerstboom te versieren. Onze hangers zijn klein, ong. 3 cm, en kunnen gebruikt worden voor kleine kerstboompjes, maar ook als detail in de grote kerstboom.

  De figuren…

  € 0,45
 • Kerstfiguur - Peperkoek (hanger)
  Kerstfiguur - Peperkoek (hanger)

  KERSTFIGUUR - PEPERKOEK (HANGER)Leuke kleine houten hangers om je kerstboom te versieren. Onze hangers zijn klein, ong. 3 cm, en kunnen gebruikt worden voor kleine kerstboompjes, maar ook als detail in de grote kerstboom.

  De…

  € 0,45
 • Kerstfiguur - Rendier met slee (hanger)
  Kerstfiguur - Rendier met slee (hanger)

  KERSTFIGUUR - RENDIER MET SLEE (HANGER)Leuke kleine houten hangers om je kerstboom te versieren. Onze hangers zijn klein, ong. 3 cm, en kunnen gebruikt worden voor kleine kerstboompjes, maar ook als detail in de grote…

  € 0,45
 • Kerstfiguur - Cadeau (hanger)
  Kerstfiguur - Cadeau (hanger)

  KERSTFIGUUR - CADEAU (HANGER)Leuke kleine houten hangers om je kerstboom te versieren. Onze hangers zijn klein, ong. 3 cm, en kunnen gebruikt worden voor kleine kerstboompjes, maar ook als detail in de grote kerstboom.

  De figuren…

  € 0,45
 • Kerstfiguur - Rendier (hanger)
  Kerstfiguur - Rendier (hanger)

  KERSTFIGUUR - RENDIER (HANGER)Leuke kleine houten hangers om je kerstboom te versieren. Onze hangers zijn klein, ong. 3 cm, en kunnen gebruikt worden voor kleine kerstboompjes, maar ook als detail in de grote kerstboom.

  De…

  € 0,45
 • Kerstfiguur - Sneeuwvlok (hanger)
  Kerstfiguur - Sneeuwvlok (hanger)

  KERSTFIGUUR - SNEEUWVLOK (HANGER)Leuke kleine houten hangers om je kerstboom te versieren. Onze hangers zijn klein, ong. 3 cm, en kunnen gebruikt worden voor kleine kerstboompjes, maar ook als detail in de grote kerstboom.

  De…

  € 0,45
 • Kerstfiguur - Sok (hanger)
  Kerstfiguur - Sok (hanger)

  KERSTFIGUUR - SOK (HANGER)Leuke kleine houten hangers om je kerstboom te versieren. Onze hangers zijn klein, ong. 3 cm, en kunnen gebruikt worden voor kleine kerstboompjes, maar ook als detail in de grote kerstboom.

  De figuren…

  € 0,45
 • Kerstfiguur - Sneeuwster (hanger)
  Kerstfiguur - Sneeuwster (hanger)

  KERSTFIGUUR - SNEEUWSTER (HANGER)Leuke kleine houten hangers om je kerstboom te versieren. Onze hangers zijn klein, ong. 3 cm, en kunnen gebruikt worden voor kleine kerstboompjes, maar ook als detail in de grote kerstboom.

  De…

  € 0,45
 • Kerstfiguur - Auto met kerstboom(hanger)
  Kerstfiguur - Auto met kerstboom(hanger)

  KERSTFIGUUR - AUTO MET KERSTBOOM (HANGER)Leuke kleine houten hangers om je kerstboom te versieren. Onze hangers zijn klein, ong. 3 cm, en kunnen gebruikt worden voor kleine kerstboompjes, maar ook als detail in de grote…

  € 0,45
 • Kerstfiguur - Ster (hanger)
  Kerstfiguur - Ster (hanger)

  KERSTFIGUUR - STER (HANGER)Leuke kleine houten hangers om je kerstboom te versieren. Onze hangers zijn klein, ong. 3 cm, en kunnen gebruikt worden voor kleine kerstboompjes, maar ook als detail in de grote kerstboom.

  De figuren…

  € 0,45
 • Kerstfiguur - Kerstboom(hanger)
  Kerstfiguur - Kerstboom(hanger)

  KERSTFIGUUR - KERSTBOOM (HANGER)Leuke kleine houten hangers om je kerstboom te versieren. Onze hangers zijn klein, ong. 3 cm, en kunnen gebruikt worden voor kleine kerstboompjes, maar ook als detail in de grote kerstboom.

  De…

  € 0,45
 • Kerstfiguur - Kerstklok (hanger)
  Kerstfiguur - Kerstklok (hanger)

  KERSTFIGUUR - KERSTKLOK (HANGER)Leuke kleine houten hangers om je kerstboom te versieren. Onze hangers zijn klein, ong. 3 cm, en kunnen gebruikt worden voor kleine kerstboompjes, maar ook als detail in de grote kerstboom.

  De…

  € 0,45
 • Kerstfiguur - Ho ho ho (hanger)
  Kerstfiguur - Ho ho ho (hanger)

  KERSTFIGUUR - HO HO HO(HANGER)Leuke kleine houten hangers om je kerstboom te versieren. Onze hangers zijn klein, ong. 3 cm, en kunnen gebruikt worden voor kleine kerstboompjes, maar ook als detail in de grote kerstboom.

  De…

  € 0,45
 • Kerstfiguur - Kerstklok
  Kerstfiguur - Kerstklok

  KERSTFIGUUR - KERSTKLOKLeuke kleine houten figuren om kerst te versieren. Deze figuren zijn 2 cm groot en kunnen gebruikt worden bij een kerstkaart, als decoratie op de kersttafel en natuurlijk nog veel meer.

  De figuren worden…

  € 0,30
 • Kerstfiguur - Ster
  Kerstfiguur - Ster

  KERSTFIGUUR - STERLeuke kleine houten figuren om kerst te versieren. Deze figuren zijn 2 cm groot en kunnen gebruikt worden bij een kerstkaart, als decoratie op de kersttafel en natuurlijk nog veel meer.

  De figuren worden met een…

  € 0,30
 • Kerstfiguur - Sneeuwvlok
  Kerstfiguur - Sneeuwvlok

  KERSTFIGUUR - SNEEUWVLOKLeuke kleine houten figuren om kerst te versieren. Deze figuren zijn 2 cm groot en kunnen gebruikt worden bij een kerstkaart, als decoratie op de kersttafel en natuurlijk nog veel meer.

  De figuren worden…

  € 0,30
 • Kerstfiguur - Auto met kerstboom
  Kerstfiguur - Auto met kerstboom

  KERSTFIGUUR - AUTO MET KERSTBOOMLeuke kleine houten figuren om kerst te versieren. Deze figuren zijn 2 cm groot en kunnen gebruikt worden bij een kerstkaart, als decoratie op de kersttafel en natuurlijk nog veel meer.

  De figuren…

  € 0,30
 • Kerstfiguur - Rendier
  Kerstfiguur - Rendier

  KERSTFIGUUR - RENDIERLeuke kleine houten figuren om kerst te versieren. Deze figuren zijn 2 cm groot en kunnen gebruikt worden bij een kerstkaart, als decoratie op de kersttafel en natuurlijk nog veel meer.

  De figuren worden met…

  € 0,30
 • Kerstfiguur - Cadeau
  Kerstfiguur - Cadeau

  KERSTFIGUUR - CADEAULeuke kleine houten figuren om kerst te versieren. Deze figuren zijn 2 cm groot en kunnen gebruikt worden bij een kerstkaart, als decoratie op de kersttafel en natuurlijk nog veel meer.

  De figuren worden met…

  € 0,30
 • Kerstfiguur - Sneeuwpop
  Kerstfiguur - Sneeuwpop

  KERSTFIGUUR - SNEEUWPOPLeuke kleine houten figuren om kerst te versieren. Deze figuren zijn 2 cm groot en kunnen gebruikt worden bij een kerstkaart, als decoratie op de kersttafel en natuurlijk nog veel meer.

  De figuren worden…

  € 0,30
 • Kerstfiguur - Peperkoek
  Kerstfiguur - Peperkoek

  KERSTFIGUUR - PEPERKOEKLeuke kleine houten figuren om kerst te versieren. Deze figuren zijn 2 cm groot en kunnen gebruikt worden bij een kerstkaart, als decoratie op de kersttafel en natuurlijk nog veel meer.

  De figuren worden…

  € 0,30
 • Kerstfiguur - Rendier springt
  Kerstfiguur - Rendier springt

  KERSTFIGUUR - RENDIER SPRINGTLeuke kleine houten figuren om kerst te versieren. Deze figuren zijn 2 cm groot en kunnen gebruikt worden bij een kerstkaart, als decoratie op de kersttafel en natuurlijk nog veel meer.

  De figuren…

  € 0,30
 • Kerstfiguur - Kerstboom
  Kerstfiguur - Kerstboom

  KERSTFIGUUR - KERSTBOOMLeuke kleine houten figuren om kerst te versieren. Deze figuren zijn 2 cm groot en kunnen gebruikt worden bij een kerstkaart, als decoratie op de kersttafel en natuurlijk nog veel meer.

  De figuren worden…

  € 0,30
 • Kerstfiguur - Engel
  Kerstfiguur - Engel

  KERSTFIGUUR - ENGELLeuke kleine houten figuren om kerst te versieren. Deze figuren zijn 2 cm groot en kunnen gebruikt worden bij een kerstkaart, als decoratie op de kersttafel en natuurlijk nog veel meer.

  De figuren worden met…

  € 0,30
 • Kerstfiguur - Kerstklok
  Kerstfiguur - Kerstklok

  KERSTFIGUUR - KERSTKLOKLeuke kleine houten figuren om kerst te versieren. Deze figuren zijn 2 cm groot en kunnen gebruikt worden bij een kerstkaart, als decoratie op de kersttafel en natuurlijk nog veel meer.

  De figuren worden…

  € 0,30
 • Kerstfiguur - Cadeau met strik
  Kerstfiguur - Cadeau met strik

  KERSTFIGUUR - CADEAU MET STRIKLeuke kleine houten figuren om kerst te versieren. Deze figuren zijn 2 cm groot en kunnen gebruikt worden bij een kerstkaart, als decoratie op de kersttafel en natuurlijk nog veel meer.

  De figuren…

  € 0,30
 • Kerstfiguur - Kerstman met zak
  Kerstfiguur - Kerstman met zak

  KERSTFIGUUR - KERSTMAN MET ZAKLeuke kleine houten figuren om kerst te versieren. Deze figuren zijn 2 cm groot en kunnen gebruikt worden bij een kerstkaart, als decoratie op de kersttafel en natuurlijk nog veel meer.

  De figuren…

  € 0,30
 • Kerstfiguur - Sneeuwman met hoed
  Kerstfiguur - Sneeuwman met hoed

  KERSTFIGUUR - SNEEUWMAN MET HOEDLeuke kleine houten figuren om kerst te versieren. Deze figuren zijn 2 cm groot en kunnen gebruikt worden bij een kerstkaart, als decoratie op de kersttafel en natuurlijk nog veel meer.

  De figuren…

  € 0,30
 • Kerstfiguur - Peperkoek met lijnen
  Kerstfiguur - Peperkoek met lijnen

  KERSTFIGUUR - PEPERKOEK MET LIJNENLeuke kleine houten figuren om kerst te versieren. Deze figuren zijn 2 cm groot en kunnen gebruikt worden bij een kerstkaart, als decoratie op de kersttafel en natuurlijk nog veel meer.

  De…

  € 0,30
© 2014 - 2024 vanmariel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel